Etsivän aika ei käy pitkäksi.

En tiedä kuka vielä kaipaa televisiota, kun Craigslist on täynnä toinen toistaan hullunkurisempia asuntotarjouksia. Niitä lukiessa sen paremmin tulevaisuudentutkimuksen perusopinnot kuin tavallista vilkkaampi mielikuvituskaan eivät ole tarpeen. Huikeiden mahdollisten tulevaisuuksien läpikäyminen on uuvuttavaa viihdettä.

Tänään katsastamani huone olisi järkevänhintainen ja järjettömän lähellä kampusta. Ihan vielä en kuitenkaan taida olla valmis muuttamaan asuntoon, jossa paljain jaloin käveleminen tuntuisi uskaliaalta ajatukselta.

Kuten elämässä yleensä, asuntojahdissakin on vaikea tietää, kuinka paljon on varaa kranttuilla. Kohtuullisen hyviä tarjokkaita riittää. Eri asia on, riittääkö kohtuullisen hyvä.

Suurimmat toiveet kohdistuvat nyt lauantai-iltapäivään. Silloin menen katsomaan taloa, joka on äärimmäisen viileää tutkimusta tehneen nobelistin entinen koti.

Mainokset
kommenttia
  1. Pekka sanoo:

    Nobelpisteitä!

  2. Airi sanoo:

    Nimenomaan. Lisäksi puulattiat, vierashuone ja potentiaalisen tulevan ultimatepuiston välitön läheisyys. Saa nähdä, mikä on vialla, kuulostaa arveluttavan lupaavalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s