Juhlin itsenäisyyttä tänä vuonna tavallista suuremmalla huolella.

Sunnuntaiaamuna Berkeleyn Finnish Brotherhood Hallilla puuhattiin itsenäisyysjuhlia. Turhasta vieraskoreilusta ei ollut tietoakaan, talkoohengestä sitäkin enemmän: vierailevat tutkijanalut ohjattiin mutkittelematta leikkaamaan pullapitkoja, kuorimaan perunoita ja kokoamaan lohivoileipiä. Varsinaisessa juhlassa kuultiin siirtolaistarinoita, kansanmusiikkisikermä ja henkilökohtaisen hämmästykseni huipuksi Finlandia, haitarilla soitettuna versiona.

Eilen katseltiin South Hallin uumenissa Linnan juhlia. Kotimaan suosituimman tv-ohjelman formaatti ei houkuttanut paikalle suurta joukkoa tulevia informaatioammattilaisia, mutta yksin ei sentään tarvinnut seurata. Pitkällisen kättelyseremonian heikko vetovoima ei yllättänyt kuolleen viikon maanantaiaamuna. Illan lettukestit ja alkuperäiset Rare Exports -elokuvat sen sijaan saavuttivat suuren suosion kotijoukkojen keskuudessa.

Lumiset kuvat Helsingistä aiheuttavat akuuttia pulkkailukateutta.
Mainokset
kommenttia
  1. Laura sanoo:

    Jos yhtään lohduttaa niin Ufo on päässyt hyvään seuraan Wilsonin luokse meidän eteiseen. Päässee myös mäkeen piakkoin. Hmm.. pitäisiköhän lounaspulkkailla.

  2. Airi sanoo:

    Kyllä kannattaisi! Myös kurpitsajäätelö ja jooga lohdutti hyvin :)

  3. Riikka sanoo:

    Itsenäisyysjuhlat kuulostivat tosi hauskalta ja kotoisan erikoiselta! Multa meni itsenäisyyspäivä ihan ohi töissä. Tänään sataa taas vettä, jotta Suomen lumikelejä on kyllä väistämättä ikävä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s