Kalenteri täyttyy huikeista asioista. Muutaman viikon päästä on TEDxBerkeley, maaliskuun alussa täkäläisten opiskelukavereiden touhuama epäkonferenssi InfoCamp Berkeley. Pian on myös kiinalainen uusi vuosi ja super bowl.

Tapahtumisen paljous on riemukasta, mutta tekee väistämättömän selväksi, ettei itsestään pääse eroon edes muuttamalla maailman toiselle laidalle: ollaan jälleen kerran hyvin lähellä tilannetta, jossa viikossa eivät tunnu riittävän päivät eikä viikonlopuissa illat olla kaikissa niissä hetkissä, joissa haluaisin olla. Tuplabuukkaushulinoissa on haettava tasapainoa malttamisen ja määrätietoisen optimoinnin välillä.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin olla onnellinen siitä, että kun pääsee perille monta tuntia myöhässä, pitkällisen joukkoliikenneseikkailun uuvuttamana ja sateen uittamana, vastaanotto on iloisen ystävällinen muttei etäisen kohtelias. Joku kysyy palasinko San Franciscosta uimalla, toinen pohtii ylitinkö Bay Bridgen pyöräillen. Kumpikin tietää olevansa väärässä, mutta tajuaa myös, että vähän kun kuittaillaan on heti paljon kotoisampi olo. Palautekeskustelun jälkeen syödään nallekarkkeja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s