Kaikkeuden paljous on ilo ja ongelma, joka tällä viikolla tuntuu olevan kaikkien huulilla. Meneillään on paljon ja enimmäkseen hyviä asioita, mutta välillä niin paljon, että itse kukin ihmettelee, missä välissä arjestakin tuli karnevaali.

Viikonloppu Lousianassa oli ylitsepursuavaisen täynnä elämyksiä. Ehkä kaikkein parasta oli eteläisen illan lämmin pehmeys Frenchmen Streetillä, kun kaduilla ja kapakoissa soi jazz, ei tarvinnut takkia ja kirjakauppa oli auki vielä puolenyön jälkeenkin. Ympärillä oli ihmisiä, joista juuri kenestäkään en tiedä juuri mitään, mutta joista osasta ehkä joskus vielä tulee ystäviä.

Päätösillalliselle matkattiin poliisisaattuessa puistoalueella sijaitsevaan vanhaan kartanoon, kadulle, jonka varrella kulki yksi kaupungin monista Mardi Gras -kulkueista. Sunnuntaina ihmeteltiin Barkusta, koirien karnevaalikulkuetta. Liskoksi sonnustautunutta mäyräkoiraa katsoessa on hyvin vaikea pitää naamaa peruslukemilla.

New Orleans oli paikka, joka osoittautui todellisuudessa hämmentävän täsmällisesti juuri sellaiseksi kuin olin kuvitellut sen. Bay area taas on sellainen, että hyvältäkin matkalta on mukavaa palata kotiin. Lucky you, sanoi yksi, kun kuuli, mihin minä seminaarista palaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s