Lentokoneissa on hyvä ajatella. Vastattuani viime viikkoina toistuvasti kyselyihin siitä, milloin väittelen ja mitä sitten tapahtuu, luonnostelin kotimatkalla kalenteriini Operation Finish Linen. Lähivuosia koskevat suunnitelmat ovat luottamuksellisia ja alttiita muutoksille.

Purjeveneissä voi olla ajattelematta. Merenlahdella, Golden Gaten katveessa, sumun hälvetessä, oli juuri niin iisiä ja mukavaa kuin sunnuntaiaamuna kuuluukin. Ensipuraisun perusteella purjehtiminenkin kiinnostaa, ainakin Kaliforniassa. Ihan vielä en kuitenkaan väittäisi kaiken muun olevan turhaa.

Aurinkoisina päivinä San Franciscoa on vaikea vastustaa. Äkkiarvaamatta saattaa osua vintage-kirpparille ja ihastua rekin normaaleimpaan paitaan, joka sekin on melkoisen värikäs.

Teksasilainen ystävä totesi eilen statuspäivityksessään San Franciscon muuttavan häntä: ei siksi, että tämä olisi haastava ympäristö, vaan siksi, että täällä tuntee olonsa niin turvatuksi ja vapaaksi. Silloin oppii elämään paremmassa sovussa itsensä ja maailman kanssa.

kommenttia
  1. mustalammas sanoo:

    Ehdotan, että väittelet heti heinäkuussa. Esimerkiksi siitä, onko päärynäjäätelö turhaa, Robotti Ruttunen 1980-luvun runouden postmodernin maailmantuskan ilmentymä tai kuu juustoa. Väitöstilaisuuden jälkeen voidaan pitää karonkka, jossa poltetaan lakritsipiippua ja juodaan viskiä.

  2. Reetta sanoo:

    Oletpas kovin ehtiväinen, ei hassumpi herätä Golden Gaten katveessa!

  3. Airi sanoo:

    Lammas, tuokaa lakritsipiippuja, niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä! Ja nyt on oltava ehtiväinen, kun meneillään on Viimeiset Viikot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s