Tänäkin syksynä kaikki tapahtuu yhtä aikaa.

Ensin tulee sellainen viikko, jolloin yhtäkkiä vähän kaikki ovat San Franciscossa. Golden Gate Parkissa on suuret ilmaiset festarit, joilla soitetaan tuskin pelkästään humppaa. Puiston naapurissa asuva kaveri järjestää grillijuhlat, joissa on enemmän suomalaisia kuin amerikkalaisia, ja enemmän tuttuja kuin tuntemattomia.

Sitten lähdetään syysretkelle Havaijille. Snorklataan mielikuvitukselliselta näyttävien kalojen seassa, tarkkaillaan kilpikonnien vedenalaisia toimia, syödään pokea ja seurataan Ironmanin maailmanmestaruuskilpailuja. Päästään heittämään yläfemmat naisten sarjan voittajan kanssa iltapäivällä ja hurraamaan 81-vuotiaalle teräsmiehelle yön pimeydessä.

Töihin palatessa löytyy vastaväittäjä. Esitarkastuslausuntojen saavuttua on myös vihdoin mahdollista kirjoittaa lista väitöskirjan viimeistelyyn tarvittavista muutoksista. Se on ilahduttavan lyhyt.

Kaiken keskellä väistämättömän elämänmuutosflunssan paranemista edistää kiireetön viikonloppu.

Silloin matka San Franciscoon taittuu BART-lakon vuoksi bussilla, paluu East Baylle lautalla. Se voisi tuntua epäkätevältä takaiskulta. On kuitenkin paljon parempi kehystää tilanne pieneksi seikkailumatkailuksi.

Mainokset
kommenttia
  1. Tutu sanoo:

    Voi että, kuulostaa ihanalta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s